fredag 12 februari 2016

Prenumeration - på klistermärken!

Ni kanske vet att vi tycker om att pyssla? I ett av våra tidigare inlägg berättade vi om vår senaste besatthet som är att dekorera och planera i våra nya planners från Erin Condren. De senaste veckorna har dock allt dekorerande fått lida av att tiden inte helt räckt till. Men nu tror vi att lösningen har landat i våra brevlådor!

I mitten av januari började vi två prenumerationstjänster på klistermärken som är anpassade till våra kalendrar. Vi kommer att få ett kit i månaden av de olika prenumerationerna och de första har nu äntligen kommit.

Först kom prenumerationen från Scribble Prints CO. Detta första kit gav en känsla av sommar och tropiska miljöer. Färgerna var glada och passar till flera olika månaders speciella färgteman. Klistermärkena var dekorerade med olika växter och fåglar. Det följde även med två bonusar i form av en härligt rosa penna och ett post-it block med en veckoplanerare och en flamingo på varje blad.


Den andra prenumerationen kom några dagar senare i ett guldigt bubbelplastkuvert. Den kommer från Glam Planner. Temat i detta kit är inte lika avgränsat men man för tankarna till våren och den första värmande solen. Solglasögon, brevpapper, pennor och blommor pryder klistermärkena lite här och där. Färgetemat är överlag rött och blått med inslag av peach. Även i detta kit fick vi två bonusar i form av en svart penna och häftiga post-it som ser ut som glasögon. 


Vi satt med glittrande ögon när vi gick igenom alla fina klistermärken och längtar redan till att vi får nästa leverans. Jämfört med att sitta och anpassa varje veckouppslag med wachitejp sparar dessa färdianpassade klistermärken oss mycket tid och nu kommer vi förhoppnings i fas med våra kalendrar. Om du vill veta mer om dessa kit klicka på länkarna i texten ovan. 

Hälsningar
Anna och Amanda





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar